Geldstress is een ziekmaker!

banner met daarop een portemonnee dat bij elkaar gehouden wordt met een bankschroef en tekst geldstress maakt ziek en ilovebesparen.nl


Over twee weken ben ik spreker op een bijeenkomst van de Pact tegen Armoede in Delft. Ik mag daar gaan vertellen over mijn reis van bijstandsgerechtigde naar budgetcoach. Super leuk om te mogen doen en voel me vereerd.


Verder loopt alles wel lekker en voel me over het algemeen wel ontspannen. Er is rust in mijn hoofd. Dit komt mede omdat geld geen struikelblok meer voor me is. Ik heb de grip die geld op mijn leven had eigenhandig de nek omgedraaid.


Nu ben IK in controle.


Geldstress is echt naar en is een serieuze ziekmaker, maar wanneer je de rollen omdraait en de baas over je geld wordt zal je ervaren dat geld een bijzaak wordt. Het is een middel om dingen te kopen, maar meer ook niet.

foto met vrouw erop die met haar gezicht richting de zon staat met haar armen gespreid met daarop de tekst grip op geld is goed voor je gezondheid en geeft je een bevrijdend gevoel ilovebesparen.nl


Je zal merken dat wanneer je grip hebt op geld je er veel minder mee bezig bent. Die noodzaak verdwijnt. Aandacht moet je er natuurlijk wel aan besteden, maar wanneer je de controle hebt, dan ben je in feite bevrijd van altijd maar moeten denken aan geld.


In de workshop "in 5 stappen besparen op boodschappen" kan je een start maken met grip te krijgen op boodschappengeld. Dat bevrijde gevoel heb ik en dat gun ik je ook. Aanmelden kan op de Facebookpagina van i love besparen.

Reacties